Vistas: 20615

Casa del Rio

Población: Camarles
Dirección:
Major 22
43860
  • Teléfono: Activar su anuncio para añadir teléfono, dirección y web

Más Información

www.deltaebro.com s'ha constituït com el Portal més important sobre el Delta de l'Ebre a Internet, bàsicament per l'àmplia informació tant generalista, com a turística que ofereix i tot això ens ha portat a tenir l'any 2012 la quantitat de 725.000 pàgines vistes, amb una previsió de 800.000 pel 2013.

Aquests magnífics resultats es deuen, al posicionament que el portal té en els cercadors on apareix en els primers llocs de en les consultes de tot tipus referents al parc.

La publicitat en Delta Ebre és especialment efectiva, per la proliferació de guies de heterodoxes, que no van destinades al turista del Delta de l'Ebre, que en canvi si és visitant i consultant de deltaebro.com

Tot això fa que d'una manera o una altra s'amplien les possibilitats d'assumir nous clients a través del portal, sobretot tenint en compte que avui dia Internet és l'eina més barata i més efectiva a nivell publicitari.
Fins a aquest moment el portal oferia anuncis gratuïts però a causa del gran nombre de visites el que comporta un alt consum de recursos ens hem vist obligats a posar unes tarifes raonables.
Alhora hem aprofitat per modernitzar i millorar els aspectes tècnics del mateix amb la finalitat de que sigui més fàcil per a l'usuari localitzar un restaurant, un hotel, un allotjament en general o qualsevol servei dels quals el turisme pot necessitar a la zona.

Al mateix temps hem ampliat el directori de poblacions ja que l'àmbit d'influència del Parc Natural a nivell turístic inclou poblacions no situades exactament a l'àrea del Delta però que es veuen afectades per el turisme de la zona

A partir d'ara la inserció d'anuncis en les diferents seccions del portal tindran cost de 8 € +IVA mensuals (en subscripció anual) i de 10 € + IVA (en subscripció semestral) .

Com bastants empreses han gaudit d'un parell d'anys de subscripció gratuïta oferim als nous anunciants, com és el seu cas un bo de 20€ de descompte per a les subscripcions anuals (sobre...0.0 / 5
0.0% de usuarios lo recomiendan

Enviar Consulta

Character Left :500 / 500Opiniones(0)

No hay Opiniones todavia.
Ref: #DELTA649885074
Categoria: Casas Rurales

Directorio

FacebookMySpaceTwitterDiggGoogle BookmarksNewsvineTechnorati


Web by Cliff I.S

POLITICA DE PRIVACIDAD